Våren är nu här och för alla som ännu inte tagit sig för att kolla upp vilka klädmärken som väntas vara inne är det på tiden att man får veta detta. Låt oss ta en titt på några av vårens höjdare.vår_251689273

Hood by Air

Företaget Hood by Air är baserat i New York och har som mål att producera snygga kläder till det mer urbana modet men fortfarande hålla sig till en väldigt modern design. Detta passar helt klart alla som gillar streetwear av bästa möjliga kvalitet.

Adidas Originals

Det sportiga modet gör sig åter känd under våren 2016 och Adidas Originals är ett klassiker som fortsätter att vara populär i både sportbutiker och modet. Originals är retroinspirerade kläder för vardagen och pryds med Adidas  ursprungliga trefoil-logo.

Palace

Från London kommer vi i vår kunna tag på Palaces hippa skatekläder. Företaget startade i en källarlokal men har idag samarbete med många kända märken som Adidas och Reebok. Härifrån kan man förvänta sig se många färgglada plagg som hoodies, sweatshirts och jackor.

ICNY

Grundaren Mike Cherman fick idén till ICNY efter han blev påkörd av en bil då han var ute och cyklade. Idag erbjuder märket kläder riktade till cyklister som har inbyggda reflexer men fortfarande följer modetrender. Detta är något som lämpar sig alla modemedvetna storstadscyklister.

Kith

Som många säkert redan vet är Kith känd för sina sneakers, men märket är mycket mer än bara skomode. I deras katalog kan man hitta andra egendesignade produkter som t-shirts och bomberjackor. Ytterligare ett utmärkt exempel på fashionabelt streetwear.

L’Homme Rouge

Det svenska märket L’Homme Rouge blev åretsnykomling under Habit-galan i Stockholm, en kategori som dök upp för första gången 2015. Företaget är baserad i Göteborg och är mest känd för sina skjortor, men har fått mer och mer uppmärksamhet för övriga delar av sin kollektion.