Smycken och accessoarer är trendigare än någonsin. De piffar enkelt upp din outfit och får den dessutom att kännas som ny. Du behöver på det sättet inte köpa nya kläder för att förnya din garderob. Det är ett tänk som är helt rätt i tiden eftersom det är hållbart, både för miljön och för plånboken.

Smycken för alla tillfällen

Du hittar både stilsäkra klassiker som passar till vardags och mer vågade ”statementsmycken” som verkligen drar blickarna till sig. För dig som tycker det låter intressant har vi några tips som kan hjälpa dig på vägen. Det första är att du kan färgmatcha klänningen, vilket ger ett stilsäkert intryck eftersom du inte blandar ihop för många färger.

Gillar du däremot den mer klassiska stilen och inte vill sticka ut kan du välja minimalistiska accessoarer i silver- eller guldfärg. Har du en mer vågad still, eller vill klä upp dig till fest kan du med fördel istället välja riktigt stora örhängen – det är både snyggt och helt rätt just nu.

Satsa på håraccessoarer

Gillar du inte smycken kan du istället satsa på håraccessoarer. De har verkligen gjort succé den senaste tiden. Det finns massor av snygga varianter online – klicka här om du tycker det låter intressant.