Är du också en person som vägrar ha på sig jeans hemma? Ibland kan det vara svårt att veta hur du ska klä dig när du är hemma. Oftast vill en ju ha något skönt och bekvämt att ta på sig men samtidigt också något fint. All ära till dem där slitna mjukisbyxorna vi haft i flera år men om du känner att det är tags för lite förändring kommer du att få lite tips här.

Ha matchande plagg

Tänk matchande set. Det finns lite som ser så snyggt och rent ut som ett par matchande kläder. Under dem varmare dagarna på året kan du ha på dig ett par mjuka shorts och en tillhörande topp. Till vintern kanske du vill ha lite mer värmande kläder på dig. Då passar ett par stickade leggings med en tröja perfekt.

Om du mot förmodan ändå vill hålla kvar vid mjukisbyxan kan du satsa på i alla fall två olika. Då har du alltid ett rent par medan den andra är i tvätten. På så sätt ser du alltid hel och ren ut. Till dina mjukisbyxor kan du ha en enkel T-shirt, eller en matchande tjocktröja för dem lite kallare dagarna. Kolla och beställ online, det finns massor att hitta.