Oavsett säsong vill alla komma hem till sitt eget mysiga vardagsrum. Men vad som passar dig i inredningsväg är det ingen som kan berätta för dig, det måste du lista ut själv. Därför är det viktigt att kolla runt bland inredningsartiklar för att känna av vad du gillar. Däremot finns det generella regler som kan underlätta när du möblerar och inreder ditt vardagsrum.

Hur du inreder ditt vardagsrum

Det finns tips som gör ditt inredningsliv enklare. Ett av de viktigaste tipsen är att blanda texturer och material. Det här gör du för att få en mer bebodd känsla i rummet, det vill säga att få rummet att inte kännas så sterilt. Du bör också tänka på att en fluffig matta under soffan ger ett trivsamt intryck av vardagsrummet, de är också sköna för fötterna.

Saker du helst bör undvika

Inget är fel i inredning, däremot är det svårare att få vissa saker att fungera. Att ha för många kuddar kanske inte känns fel när du tänker på det, men när du väl står i ett vardagsrum med för många kuddar kan det lätt kännas rörigt. Försök därför dra ner kuddantalet till max fyra för en soffa.