Våren är här och då är det dags att lägga vintern bakom sig och blicka mot ljusare tider. Det betyder att din garderob behöver en uppfräschning! Detta är ett perfekt tillfälle att investera i nya plagg som är både mer hållbara och personliga än vad du hittar hos de stora kedjorna.

Välj plagg med kvalitet

Det är dags att inse att både miljön och du är värd något bättre, så välj kläder där kvaliteten är högre. Ett märke som fokuserar på kvalitet fokuserar ofta även på bättre passform och stil. Väljer du bättre kvalitet håller de längre och du behöver därmed inte byta ut dem lika snabbt. Det betyder att högre kvalitet innebär en investering i din egen klädstil.

Skapa din unika stil

Det är en bra strategi att välja kläder som du verkligen tycker om. Undvik alltså att köpa kläder baserat på rådande trender och fokusera på dig själv. Leta inspiration runt dig, speciellt kan det vara bra att se vad kvinnor du ser upp till klär sig i. Fundera även på vem du vill att folk ska se dig som då kläderna vi bär påverkar vårt personliga varumärke.