Vad man skall köpa i present till sin respektive orsakar ofta huvudbry för många. Här följer några tips till er tjejer som går och funderar på vad som skall införskaffas till älsklingen till nästa högtidsdag. Vi tänkte inrikta oss på mode och tipsa om allt från riktiga klassiker till några lite mer oväntade saker.

Kläder bra presenter

Kläder av olika slag går ju alltid hem men det kan vara svårt att hitta något som personen garanterat tycker om eller passar i. Att satsa på accessoarer brukar därför vara ett säkrare kort. Ett par schysta solglasögon eller ett riktigt snyggt och exklusivt armbandsur går alltid hem. Det finns en uppsjö olika modeller att välja mellan. Välj en som passar till din pojkväns övriga stil.

Accessoarer som present

Ett par snygga handskar kan också vara ett alternativ men passar kanske bäst under höst eller vinter. En accessoar som däremot passar oavsett årstid är flugan. Flugan har börjat leta sig in i garderoben hemma hos allt fler män. Om du bestämmer dig för att ge bor en fluga hittar du fina alternativ här i alla upptänkliga former och modeller. Om pojkvännen aldrig burit fluga tidigare kan du också tipsa honom om den här videon där processen förklaras steg för steg. Det är inte så komplicerat som man kan tro.

Mer än en present

Andra bra grejer att lägga i paketet kan vara en snygg plånbok eller väska. Kanske behöver han till exempel en ny datorväska, weekendbag eller träningsväska? Satsa på något elegant av lite högre kvalitet än man vanligtvis unnar sig själv så är du garanterat hemma. Det finns säkert saker som du själv skulle kunna tänka dig att få som du också skulle kunna ge till din pojkvän. Att få en god parfym i present är också något som uppskattas av män lika mycket som av kvinnor.