Hösten är på väg med stormsteg och det är dags att byta ut sommaroutfiten till de mysiga och trendiga höstplaggen. Detta betyder förstås också att vi byter ut våra accessoarer så att de matchar våra höstkläder.

Sjalar, scarves och mössor

Hösten accessoarSjalar, scarves och mössor åker återigen fram och i höst är det stort som gäller. Färger som är extra trendiga denna höst är vitt, grått, klarblått, klarrött och grönt i olika nyanser. Accessoarerna får gärna vara i fokus med glittrande detaljer som drar till sig nyfikna blickar. En lyckad trendig outfit består inte bara av kläder, utan även av snygga matchande accessoarer.

Handskar

Lika väl som mössan är skön när höstvindarna börjar vina så är handskar något som bör plockas fram nu inför hösten och framförallt vintern. Huvudet, fötterna och händerna är det vi kan frysa mest om när det går mot nolla i gradantal. Det finns massor med varianter av handskar som man kan köpa sig. Från lite finare läderhandskar till riktigt sköna lovikavantar.

Väskor

Väskan har visserligen en väldigt praktisk funktion men vi placerar den ändå här i accessoarkategorin. När det kommer till väskor är rutiga mönster en superstor trend i höst. Låt dig inspireras av Gucci och andra stora modemärkens eleganta kollektioner och hitta en väska som passar din prisklass. När vi ändå är inne på väskor kan vi också nämna trenderna inom mobilskal och mobilväskor som blivit så populärt på sistone. Ett exklusivt skal i läder eller en portmonnäinspirerad väska är helt rätt för din mobil eller smartphone i höst.autumn-beautiful-woman-sit-on-bench-park

Smycken

När det kommer till smycken är det stort och färggrant som gäller i höst. Satsa på stora halsband som drar till sig all uppmärksamhet och klockor och armband som glittrar i fina färger. Med hjälp av rätt accessoarer kan du lyfta vilken outfit som helst. Det räcker inte att bara ha snygga kläder på sig utan det är detaljerna som gör helheten. Ett varumärke som verkligen har koll på detaljer är är Björg, som tillverkar alldeles fantastiska smycken som hjälper dig att få till den där unika personliga looken. I Björgs kollektioner hittar du bland annat vackra berlocker som pryds av meningsfulla texter. Dessutom har Björg de perfekta halsbanden, ringarna och armbanden för höstens trender.