Hösten är snart här och med det börjar allt fler blicka mot höstmodets möjligheter. Borta är shorts och flip-flops och istället har vi rejälare skor och sköna och snygga rockar och kappor. Men vad ska man tänka på när man vill lyxa till det i höst och uppdatera sin höstgarderob.

Ett par rejäla skor

Ett par rejäla skor är något som är perfekt att ha på hösten. Du ”skyddas” från väder och vind och håller dig torr när höstregnen kommer. Om du kombinerar dessa skor med ett par jeans och en stilig rock eller kappa och du är redo för den annalkande hösten. Kängor för det riktigt ruskiga höstvädret är något som bör införskaffas. Ett par snygga skor som klarar lite regn och rusk som man kan ha vid speciella tillfällen. Skor kan man aldrig får få många av.

Göra riktiga klipp

Men det är inte alltid man har råd med nya snygga kläder och man får då se sig om efter andra alternativ. En lösning kan vara att leta på second hand-affärer efter kläder och skor. Om du är uppmärksam kan du göra riktiga klipp då det finns många kläder som har varit inne och som snart kommer vara inne igen. Det är då perfekt att hugga ett exemplar av dessa på second hand då du kommer undan med ett bra plagg som ofta bara kostar en bråkdel av priset.

Ordning i höstgarderoben

När du har din höstgarderob på plats måste du också komma ihåg att ta hand om dina kläder och skor. På så sätt får de en längre hållbarhet och du slipper köpa nytt varje år. Detta är inte bara bra för din plånbok utan också för miljön om du kan använda plagg längre men också köpa på second hand ibland. Vill man köpa nytt så finns det idag butiker på nätet som säljer skor och kläder i outlet avdelningar på sin sajt. Kolla upp där också om du hittar något intressant. Lycka till med letandet!